X

Pasning & Babysitting

Få en børnepasser, hvis du har brug for en fast pasningsaftale, hvor dit barn hentes fra dagtilbud et par gange om ugen, eller hvis du har brug for pasning på dit hotelophold eller på din arbejdsplads.

Privat børnepasning til familier

I PVB Pasning & Babysitting er vi eksperter i privat pasning.

Vi tilbyder erfarne børnepassere til familier, som kan have svært ved at få hverdagen til at hænge sammen. Vores børnepassere kan hente børnene fra daginstitution eller skole og deltage til fritidsaktiviteter. Børnepasseren kan også lege, hygge og spise med børnene i hjemmet, indtil I er hjemme igen. I kan også få passet børnene, hvis I skal til bryllup eller fest, eller bare har lyst til en aften uden børn.

Børnepasning på hotellet

Giv jeres gæster en ekstra service og gør hotelopholdet sjovere for børnene. PVB Pasning og Babysitting samarbejder med flere hoteller om pasning af gæsters børn. Mange turister ønsker at opleve en aften i teatret eller på en gourmetrestaurant uden børn, og børnene er ofte ikke til sightseeing, lange teaterforestillinger eller stillesiddende restaurantbesøg. En pasningsaftale kan dække over alt fra hyggelige og sjove aktiviteter på værelset eller i hotellets legerum, en tur på en legeplads i området, eller en tur i zoo alt efter gæsternes ønsker og behov.

Børnepasning på virksomheden

Børnefamilier oplever ofte at den daglige logistik er en udfordring i et aktivt arbejdsliv. Derfor kan fleksibel børnepasning på arbejdspladsen være en god løsning og et medarbejdergode, der skaber stor værdi for medarbejderen ved at bidrage til en positiv work-life-balance.

Vi kan indrette midlertidige mini institutioner og medbringer alt fra pusleborde til aldersrelateret legetøj og kreative aktivitetsmaterialer. Vi har stor erfaring med alt hvad der kræves til en vellykket børnepasning. Det eneste I skal sørge for er et egnet lokale.

Børnepasning kan etableres, når der er behov for at kalde medarbejderne ind på skæve tidspunkter. Det kan være situationer, hvor medarbejderne skal arbejde i skoleferier, eller hvor private omstændigheder gør det umuligt for medarbejderen at sende barnet i skole eller institution.

Babysitter/Børnepasser eller specialiseret pædagog?

Familier der har brug for én der kan lege, lave mad og hygge med børnene, skal have en dygtig babysitter/børnepasser.

Familier der har et barn med en diagnose, eller hvor barnet har andre særlige behov, skal have en pædagog med konkret specialisterfaring. Vi kan tilbyde begge dele.

Ved pasning af et større antal børn, mange små børn, eller pasning af børn med særlige behov, kan der være behov for at vi vurderer at der også skal være uddannet pædagogisk personale tilknyttet pasningen, kontakt os for priser og vilkår.

Mere om Pasning & Babysitting

Hvem er jeres børnepassere?

Vores tilknyttede børnepassere har alle været til en personlig samtale i PVB. Vi vurderer deres erfaring, engagement, modenhed, interesse og lyst i forhold til jobbet. Vores tilknyttede børnepassere er alle minimum 18 år og er typisk studerende eller under uddannelse, en del endda på pædagoguddannelsen. Vi har også et stort antal børnepassere som sideløbende arbejder som pædagogmedhjælpere i vuggestuer og børnehaver i PVB-Pædagogisk Vikarbureau. Alle babysittere/børnepassere har en ren privat straffeattest og §36-børneattest.

 

Er det altid den samme, der kommer?

Den første gang vil det naturligvis være et nyt menneske, der passer jeres børn, men vi har et stort fokus på, at det er den samme børnepasser, der passer jeres børn, og vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at I får en børnepasser, I kender.

Vi anser omsorg, ansvar, tillid og tryghed som de vigtigste betingelser for pasning af jeres børn, og det er uanset om pasningen foregår i familiens hjem, på den lokale legeplads, ved transport til børnenes fritidsaktiviteter, til en fest eller ved hotelophold. Alle vores børnepassere har en solid erfaring, været til en personlig samtale i PVB og selvfølgelig en ren straffe- og børneattest.

Er du bekymret?

Bare rolig, der er ingen grund til bekymring, selv om børnepasseren ikke er det samme som en bedstemor eller en onkel. Vi har passet tusindvis af børn, og vi er gode til det. Vores erfaring er, at børnene elsker det, og I kan være væk med god samvittighed.

Kan man trække det fra?

Børnepasning købt ved PVB opfylder betingelserne for brug af håndværkerfradraget (servicefradraget). Vær opmærksom på at rette årsopgørelsen, hvis du ønsker at gøre brug af fradraget.

I 2020 kan der fratrækkes op til 6.200 kr.