X

Samarbejdspartnere

PVB samarbejder med mange aktører og flere af dem har vi også indgået faste indkøbsaftaler med. Vi er altid åbne for nye faste samarbejder, hvor vores kompetente vikarer kan komme i spil.

Indkøbsaftale med Røde Kors Asyl

PVB har en fast indkøbsaftale med Røde Kors Asyl og leverer lærere, pædagoger og -medhjælpere til organisationens aktiviteter på landsplan i vuggestuer, børnehaver skole- og klubtilbud, samt ved særlige støttetilbud til børn, unge og familier.

Indkøbsaftale med Fredensborg Kommune

PVB har en indkøbsaftale med Frederiksberg Kommune, hvor vi er eneleverandør til hele daginstitutionsområdet, når der er brug for kompetent pædagogisk personale.

Samhandelsaftale med Gentofte Kommune

Gentofte Kommune anbefaler, at institutioner og skoler bruger aftalen med PVB Pædagogisk Vikarbureau, når der er brug for ekstern vikardækning. Vi dækker både helt akutte vikariater fra dag til dag samt mere planlagte og længere vikariater med den samme fagperson.

PVB-Kavaleriet Socialrådgiver

PVB-Kavaleriet Socialrådgiver er vores søsterselskab, der er specialiseret i at levere socialrådgivere til landets kommuner. Vores socialrådgivere har stor faglig erfaring og kan derfor allerede fra første dag arbejde effektivt og fokuseret.