X

Vores ydelser

PVB er et landsdækkende vikarbureau og konsulenthus, der dækker alt indenfor pædagogik, undervisning, psykiatri og privat børnepasning. Vi har siden 1998 samarbejdet med tusindvis af institutioner, skoler, organisationer og familier.

Ydelsesområder

Få en pædagog, pædagogisk assistent eller pædagogmedhjælper med erfaring fra andre institutioner, der kan aflaste og inspirere. Med PVB Pædagogik kan du få en vikar, som du kender, inden for en time.
Vi har uddannede og ikke-uddannede lærere, der kan matche alle behov i både indskolingen, på mellemtrinnet og i udskolingen. Vi dækker også specialundervisning og fritidsdelen. Med PVB Undervisning får du en vikar, der sætter fagligheden højt.
Vi har et team af specialuddannede pædagoger, som har særlig erfaring med at løse støtteopgaver både i daginstitutioner, på skoler og i private hjem. PVB Trivsels personale kan hjælpe med at øge livskvaliteten hos børn, brugere og familier med særlige behov.
Vi passer dine medarbejderes børn, mens I er på seminar. Vi babysitter for dine hotelgæster eller passer dine børn privat. Med PVB Pasning & Babysitting kan du få en lokal børnepasser ud til din virksomhed eller hjem til dig selv, når der er behov.
Ansæt den rigtige pædagog eller lærer i første forsøg. Med PVB Rekruttering har du en partner, der forstår de faglige og sociale kvaliteter, der er nødvendige for at lave et succesfuldt match.
Vi har årelang erfaring med asyl- og flygtningeområdet. Med PVB Flygtninge og Asyl får du en person med de rette kompetencer, så flygtningene sikres en god integrationsstart.
Få en erfaren og kompetent vikar, som kan bidrage til borgerens og personalets trivsel. Med PVB Psykiatri får du vikarydelser, der spænder fra akutte vagter til længerevarende enkeltmandsprojekter.
PVB Kavaleriet er vores søsterselskab, der er specialiseret i at levere socialrådgivere til landets kommuner. Vores socialrådgivere har stor faglig erfaring og kan derfor allerede fra første dag arbejde effektivt og fokuseret.

Vil du arbejde som vikar?Tilmeld dig pvb jobportal